Dr. Vera Vandoninck start privépraktijk

Vanaf 31 maart 2014 zal Dr. Vera Vandoninck (MD, Phd, uroloog), na 15 maanden deel te hebben uitgemaakt van het team bij Patri Corpus, een eigen privépraktijk opstarten in Dessel. Zij vond een unieke gelegenheid om een oude artsenpraktijk en woning te kopen. Zij komt dus in Dessel wonen.

Zij voltooide haar basisopleiding geneeskunde te Antwerpen. In 1999 volgde zij de opleiding tot uroloog in Nederland. Sinds 2007 is zij gedoctoreerd op het gebied van urineverlies en vanaf 2008 werkzaam als uroloog. Dr. Vandoninck is verbonden aan het Laurentius Ziekenhuis te Roermond  in Nederland als all-round uroloog, met als aandachtsgebied bekkenbodem en kinderincontinentie.

Vanaf 1 april 2014 zal zij haar urologisch spreekuur voor vrouwen, mannen en kinderen met plasklachten verder zetten in haar nieuwe privépraktijk: Kattenberg 3 te 2480 Dessel. U kunt bij haar terecht na afspraak op maandag, via het telefoonnummer:  014/736770 of het maken van een elektronische afspraak: http://doktervandoninck.digitalewachtkamer.be of via email: doktervandoninck@telenet.be

Het team van Patri Corpus blijft samenwerking nastreven en wenst haar alvast succes in haar verdere carrière!