Patri Corpus viert eerste verjaardag!

Op 1 januari 2014 viert ‘Patri Corpus’ haar eerste verjaardag!
Wat begon als een droom voor kinesitherapeut en osteopaat DO Erik Gys, -initiatiefnemer en zaakvoerder van Patri Corpus-, is inmiddels uitgebouwd tot een mooi en succesvol (para)medisch centrum.
Nu, elf maanden na het openen van onze deuren, bestaat ons team ondertussen uit vijftien therapeuten.
Als eerste vestigde het team van ‘Groepspraktijk Erik Gys’ zich in het nieuwe gebouw. Dit team werd onlangs uitgebreid met een vijfde therapeut. U kunt bij hen terecht  voor kinesitherapie en osteopathie.
Later volgde het team van het Wit-Gele Kruis. Vanuit Patri Corpus bieden zij u verpleegkundige zorgen en u kunt er bovendien terecht bij de vroedvrouwendienst.
Tenslotte werd het team van ‘Patri Corpus’ aangevuld met een schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in medische pedicure, een dokter fysische geneeskunde en revalidatie & acupuncturist, een uroloog, een psychotherapeut, een sportverzorger en twee voedingscoaches.
U kunt bij ons dus terecht voor een ruim aanbod aan behandelingen.
Wij staan echter niet stil en breiden ons team graag verder uit! Mocht u interesse hebben om zich hier te vestigen, neem dan contact op met zaakvoerder Erik Gys (erik.gys@skynet.be).