Uitbreiding van het team kinesitherapeuten

In het centrum Patri Corpus kan u terecht voor een uitgebreid aanbod aan (para) medische behandelingen. Zo kunnen complementaire of alternatieve behandelingen vaak binnen Patri Corpus verzorgd worden.

De grootste oppervlakte is in gebruik door de groepspraktijk van Erik Gys, die kinesitherapie, osteopathie en acupunctuur omvat. Deze praktijk bestaat sinds 1988 en omvat bijna alle kinesitherapeutische technieken en therapieën.

In augustus startten Ron Van Reet en Hanne Loodts reeds in onze praktijk en vanaf heden zal ook Marieke Vandecruys ons team vervoegen. Zij legt zich voornamelijk toe op de psychomotorische revalidatie naast Kelly Wynants en Elia Vos.

De groepspraktijk bestaat dus heden uit 8 therapeuten met diverse disciplines, zoals lymfedrainage (door Eva De Laet), manuele therapie, en ook het volledige gamma aan psychomotorische revalidatie van kinderen.

Naast de algemene osteopathie is de osteopatische behandeling van kinderen met reflux en andere spijsverteringsproblemen is een specialiteit van Erik Gys .

Guido Vos legt zich toe op acupunctuur.

Welkom in ons team Marieke!

Meer info vindt u op de website: www.patricorpus.be

Wij helpen u graag verder!